"Постійно вимагала гроші": чоловік вбив та розчленував матір чотирьох дітей (фото, відео)

Поліцейські у Київській області розкрили жахливе вбивство жінки та затримали зловмисника. 48-річний чоловік забрав життя у 35-річної співмешканки, у якої залишилось сиротами четверо дітей. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"Під час сварки у гаражному приміщенні чоловік вдарив співмешканку. Жінка впала на гострий металевий виступ і втратила свідомість. У подальшому зловмисник кілька раз повертався до померлої для того, щоб розчленувати тіло: голову та кінцівки спалив, а тіло – втопив у водоймі", - йдеться у повідомленні.

Про зникнення 35-річної жительки села Розкішна, що на Білоцерківщині, до поліції повідомила місцева мешканка.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманий у скоєному зізнався, надав правдиві покази. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як з’ясувалось, жінку він вбив через те, що вона вимагала від нього постійно гроші. У загиблої залишилось сиротами четверо дітей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від семи до п'ятнадцяти років. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Запобіжний захід обере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення