Постраждала молода мати з дитиною: у столиці 18–річний молодик грабував жінок (фото)

У Деснянському районі столиці поліцейські затримали чоловіка за пограбування жінок. Про це повідомляє місцева поліція.

Протягом квітня до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло кілька повідомлень про пограбування жінок біля лісопаркової зони на вулиці Волкова. Кожне звернення належним чином черговий зареєстрував, а на місці працювала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, у ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець, 2003 року народження:

«Оперативні співробітники з’ясували, що у денний час доби затриманий вибирав жінок, які саме розмовляли по телефону. Підійшовши до неї ззаду він зненацька виривав телефон та втікав. Під час дачі показів слідчим, він зізнався у скоєнні двох епізодів. Наразі у слідства є підстави вважати, що молодик причетний ще до одного аналогічного злочину, в якому потерпілою стала жінка з дитиною».

Слідчий Деснянського управління поліції повідомив 18-річному фігуранту про підозру у скоєнні двох злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення