Постраждали 5 дітей: на Дніпропетровщині педофіли ґвалтували дітей заради відео (фото, відео)

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили групу збоченців, які знущалися з дітей заради порноконтенту. Про це повідомляє місцева поліція.

За попередніми підрахунками, п’ятеро правопорушників виготовили понад тисячу фото та відеофайлів порнографічного характеру, зі сценами сексуального насильства за участі неповнолітніх. Від дій зловмисників постраждали п’ятеро дітей у віці від 10 до 14 років.

Чотирьох спільників фігуранта співробітники поліції затримали цього року раніше.

За місцем мешкання фігуранта проведено обшук та вилучено речові докази. У проведенні обшуку також були залучені бійці полку поліції особливого призначення Дніпропетровщини.

Наразі фігуранту оголошено про підозру за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення. Підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Слідчі дії тривають.

«Загалом з початку поточного року затримано дванадцять осіб, які обґрунтованого підозрюються у вчинені злочинів, пов’язаних із сексуальною експлуатацією дітей. До суду вже скеровано обвинувальні акти відносно восьми з них. Досудові слідства у справах решти підозрюваних тривають» - зазначив начальник Департаменту кіберполіції Олександр Гринчак.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення