Постраждали правоохоронці: у Львові під час акції затримали активістів (фото)

У Львові четверо правоохоронців отримали травми в результаті зіткнення з учасниками акції протесту на вулиці Городоцькій. Шістьох активістів затримали, повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 23 лютого.

Зазначено, що близько 10:00 у поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій у Львові група невідомих осіб проводить акцію.

"Правоохоронці виявили близько 60 осіб, які поводилися агресивно, кидали димові шашки, намагалися підпалити шини і не реагували на зауваження поліцейських про припинення порушень правопорядку. Незважаючи на активну протидію учасників акції, правоохоронці припинили правопорушення. У результаті зіткнення травмовані четверо поліцейських, а у відділ поліції доставили шістьох активних учасників події", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.2 ст.345 КК України).

Повідомляється, що акцію протесту нібито проводили члени Нацкорпусу біля підприємств, які належать нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку, - Будімекс, Капітал Плаза, Трансмонолітавто і Бетонбуд. Активісти обклеювали підприємства листівками, палили шини і димові шашки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення