Постраждалим від 18-річного киянина виявився актор, що заступився за сусіда

 Обозреватель

У Києві на Оболоні молодий актор театру заступився в магазині за літнього сусіда, коли йому наговорили грубощів, і отримав шість ножових поранень у відповідь.

Петро Іщук уже тиждень лежить у лікарні швидкої допомоги та не може змиритися з тим, що пропустить свій улюблений спектакль. Усе почалося, коли він разом зі знайомим пив каву вночі в магазині, а невідомий їм молодий чоловік попросив попильнувати за своєю пляшкою пива.

Ну як так можна до людини звертатися, тим більше, старшої за тебе? Ну, слово за слово - пішли, вийдемо. Ну, ми з дядьком Вовою, через сміх: ну, хочеш поговорити - пішли, поговоримо", - розповів потерпілий.

На вулиці їх уже чекали кілька чоловіків.

"Я буквально три-чотири слова сказав, і все. Далі наче зграя собак накинулися", - говорить Петро.

За допомогою актор кинувся до машини поліції та навіть не помітив, що отримав ножові поранення.

"Відчуваю, що не може бути, що через пробіжку груди болять - і почав втрачати свідомість", - згадує Іщук. Поранення помітили правоохоронці, які й затримали одного нападника з п'яти, але саме того, який і завдав шість ударів ножем.

Затриманому 18-річному киянину суд уже обрав запобіжний захід - два місяці під вартою. Підозрюваному інкримінують замах на вбивство та незаконне поводження зі зброєю, йому загрожує до 15 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення