Постраждав поліцейський: у столиці невідомі намагалися захопити будівлю (відео)

У Києві на вулиці Пушкінській вдень група людей намагалася незаконно увірватися в одну з будівель. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що група осіб намагалася зайти та захопити приміщення із застосуванням фізичної сили та піротехнічних засобів.

“За викликом негайно виїхали патрулі та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Правоохоронці негайно втрутилися в ситуацію та відновили правопорядок. Внаслідок події постраждав працівник поліції, якого госпіталізовано у лікарняний заклад для надання медичної допомоги в умовах стаціонару”, - йдеться у повідомленні.

За підозрою у скоєнні хуліганських дій поліцейські затримали шістьох осіб. Наразі з ними проводяться першочергові слідчі дії.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (Хуліганство). У рамках досудового розслідування встановлюються усі обставини та причини цього кримінального правопорушення.

У поліції зазначили, що конфлікт виник на підставі права власності на приміщення. За повідомленнями ЗМІ, конфлікт стався навколо будівлі колишнього офісу корпорації "Укрбуд".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення