Посварилися в черзі в туалет: гламурна модель спотворила обличчя дівчині (моторошні фото)

В одному з престижних ресторанів бразильського міста Сан-Паулу 27-річна гламурна модель Фернанда Боніто страшно знівечила іншу відвідувачку цього закладу - 33-річну Мілку Боргес, консультанта з нерухомості. Мілка в цей вечір святкувала день народження своєї подруги.

Між жінками виникла сварка в туалеті. П'яна Фернанда увійшла в туалет і, ігноруючи чергу, почала шукати вільну кабінку. Мілка, яка просто супроводжувала в туалет свою подругу, зробила Боніто зауваження. Та, як пише видання The Sun, почала кричати, що вона тут головна, і що вона пройде без будь-якої черги. І все-таки увірвалася в кабінку. А на виході почала скандалити, ображаючи Боргес, а потім полізла в бійку.

Почувши крики, в жіночий туалет вбіг бойфренд Фернанди і спробував вгамувати її. Однак та вирвала у нього з рук келих з вином і запустила його Мілці в голову. Осколки скла завдали Боргес сильні травми.

Обличчя молодої жінки паралізувало. Мілка перенесла чотири операції. Лікарям довелося накласти на рани в цілому 90 швів. Медики попереджають, що шрами можуть залишитися назавжди, і що процес одужання буде дуже тривалим.

Мілка Боргес

Мілка Боргес після нападу

Пізніше Боніто визнала, що кинути келих було з її боку «помилкою», і вона «шкодує про те, що трапилося». «Хоча я теж отримала деякі травми, я не хотіла нанести рани і завдавати страждань цій дівчині», - йдеться в її письмовій заяві.

Справу розслідує поліція, яка не виключає, що злочин з «нанесення тяжких тілесних ушкоджень» може бути перекваліфікований в «спробу вбивства».

Після того, як про цей випадок повідомили бразильські ЗМІ, Фернанда швидко поїхала в Італію.

Фернанда Боніто

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення