Посварився із сусідом: на Харківщині знайшли зловмисника, який кинув гранату на подвір'я (фото)

На Харківщині затримали чоловіка, який через особисту образу жбурнув гранату на подвір'я сусіда. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається. що 15 листопада до поліції зателефонував харків’янин та повідомив, що у дворі його приватного домоволодіння по вулиці Бестужева пролунав вибух. На місці події правоохоронці виявили воронку діаметром близько 10 сантиметрів та пошкодження паркану і будинку. Вибухотехніки встановили, що стався вибух ручної гранати РГД-5.

Під час проведення оперативно-слідчих дій у скоєнні злочину правоохоронці викрили 49-річного раніше не судимого сусіда потерпілих. Чоловік зізнався, що між ним та мешканцем домоволодіння напередодні стався конфлікт на побутовому ґрунті. Чому він вирішив помститись саме в такий спосіб, зловмисник пояснити відмовився.

В ході обшуку домоволодіння правопорушника у сараї на території подвір’я виявлено та вилучено два корпуси гранат Ф-1 та РГД-5.

За даним фактом слідчим Московського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

На даний час вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів. За санкціями статей йому загрожує до 7 років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення