Посварився з жінкою: в поліції розповіли подробиці стрілянини в Запоріжжі (фото)

У Запоріжжі за фактом стрільби, внаслідок якої постраждав чоловік, правоохоронці відкрили два кримінальних провадження. Як повідомила пресслужба Нацполіції, інцидент стався через конфлікт.

Правоохоронці з'ясували, що 9 серпня близько 20:40 на вулиці Добробутній чоловік і жінка посварилися через парковку. В ході розмови жінка бризнула чоловікові в очі з газового балончика, а той її штовхнув. Потім вона подзвонила 27-річному синові і покликала його на допомогу.

Хлопець, який прийшов, схопив ніж і почав різати скати на мікроавтобусі кривдника матері. У відповідь на це власник авто дістав травматичний пістолет і зробив спочатку попереджувальний постріл в повітря, а потім ще кілька в бік молодого чоловіка. Після цього хлопець вдарив стрілка по голові, відібрав пістолет і вистрілив, потрапивши в стегно і передпліччя.

39-річного потерпілого доставили в лікарню. Зараз його стан залишається стабільно важким.

Поліцейські затримали 27-річного чоловіка на місці злочину. Слідчі почали кримінальні провадження у статтях "Умисне тяжке тілесне ушкодження" і "Хуліганство". Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення