Потенційний президент Франції одружений на вчительці, а противники вважають його геєм

 Обозреватель

Молодий, красивий і талановитий - екс міністр економіки Еммануель Макрон, разом із лідером партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, пройшов до другого туру президентських виборів у Франції.

Найактивніше у Франції обговорюють особисте життя Макрона, оскільки він одружений на жінці, яка значно старша за нього. Любовна історія кандидата в президенти почалася давно, коли політику було 15 років, а його коханій Бріджит 35. Він - учень ліцею, вона - викладач.

ЗМІ повідомляють, що нібито у день свого 17-річчя Еммануель заявив Бріджит: "Що б ви не робили, як би ви від мене не ухилялися, а я на вас одружуся". Французькі ЗМІ люблять писати про те, що жінка тільки посміялася над самовпевненим юнаком - вона була заміжня і ростила з чоловіком трьох дітей.

У 2007 році Бріджит несподівано розлучилася і вийшла заміж за Еммануеля. Поки новий чоловік із головою поринув у політичну кар'єру, мадам Макрон продовжувала викладати у релігійній школі, але вже в Парижі.

Оскільки своїх дітей у пари немає, Еммануель няньчиться з шістьма онуками своєї дружини - кажуть, обожнює їх і щиро вважає своїми. Фотографії Макрона, який гуляє з дружиною із пляшечками дитячого харчування для її онуків облетіли всі газети країни. За інформацією французьких ЗМІ, Еммануель дякував дітям дружини за те, що ті "прийняли і полюбили їх такими, якими вони є".

Жіноча аудиторія кандидату в президенти здалася без бою. Та й Бріджит модними журналами Франції названа "іконою стилю" - вік тільки додає їй пікантності.

У вільний час пара тікає в Тук (муніципалітет в 175 км від Парижа - авт.), де у Макрона є вілла, якою він володіє вже п'ятнадцять років.

Однак противники Макрона мусують тему сексуальної орієнтації кандидата в президенти і стверджують, що дружина - лише відволікання уваги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення