Потепління і дощі: з'явився оновлений прогноз погоди

Цього тижня, передостаннього в 2020 році, потеплішає. Метеорологи обіцяють плюсові температури і опади у вигляді дощу, повідомляє Укргідрометцентр.

Так, в перший робочий день, понеділок, 22 грудня, сонце буде ховатися за хмарами. Метеорологи заявляють про опади на сході, півночі та центрі України. Денна температура повітря складе приблизно від -1 до + 2°, вночі на стовпчиках термометрів буде до -4°С.

У вівторок, 22 грудня, до опадів слід приготуватися жителям Львова, Луцька, Ужгорода, Чернівців, Херсона, Сімферополя, Луганська, Донецька і Дніпра. На решті частини України - малохмарна погода. Вдень повітря прогріється до п'яти градусів тепла (на заході), а вночі стовпчик термометра опуститься до позначки -7° на сході країни.

У середу, 23 грудня, майже на всій території України плануються опади у вигляді дощу. Сухий виняток буде спостерігатися тільки в південному регіоні, на сході і в деяких центральних районах країни. Максимальна температура буде в західних областях - до + 6°С, а мінімальна - на сході, до семи градусів морозу.

У четвер, 24 грудня, задощить і засніжить на всій території країни. Удень найхолодніше буде в Харкові, Донецьку і Луганську - до -3°С, тоді як на заході синоптики обіцяють до восьми градусів тепла. Жителі сходу вночі побачать на термометрах позначку в -6°. В іншій частині України буде тепліше - до трьох градусів морозу в темний час доби.

У вихідну святкову п'ятницю, 25 грудня, стовпчики термометрів піднімуться до +9. Пощастить жителям півдня, правда, тут, дощитиме. Втім, опади не відкидаються на всій території країни. Середня денна температура + 3 ... + 5°С, середня нічна + 1 ... + 3°.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення