Потяг на смерть збив чоловіка, який перетинав колії у навушниках

На станції "Борщагівка" у Києві чоловік, переходячи колії у навушниках, потрапив під колеса поїзда. Про це повідомила прес-служба АТ "Укрзалізниця"

"На початку літа, 4 червня, на станції "Борщагівка" чоловік, переходячи колії у навушниках, потрапив під колеса поїзда. Помітивши сторонню людину на коліях, локомотивна бригада почала подавати звукові сигнали та застосувала екстрене гальмування. Однак чоловік не чув сигнали, а відстань була закороткою для того, щоб уникнути наїзду. Потерпілий загинув на місці", - сказано у повідомленні.

В УЗ зазначили, що загалом з початку року це вже сьомий випадок травматизму, коли перебуваючи на об’єктах залізниці, люди слухають музику, втрачають пильність та не чують попереджувальні сигнали поїзда, який наближається.

"Так, 29 травня о 17:25 на перегоні Тернопіль – Березовиця приміським дизель-поїздом було травмовано молодого чоловіка у навушниках, який раптово вийшов на залізничну колію та не реагував на звукові сигнали локомотивної бригади. Потерпілого було доставлено до лікарні", - розповів залізничний перевізник.

Нагадаємо, у Тернопільській області 27-річна жителька Вінниці вистрибнула з потяга. З численними переломами тіла її було госпіталізовано.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення