"Потрібне алібі": відомі нові деталі жорстокого вбивства випускниці на Тернопільщині (Увага! Фото +18)

 Обозреватель

У версії поліції щодо жорстокого вбивства на Тернопільщині 17-річної випускниці Ірини Мукоїди знайдено суттєві недоліки. Експерти готові свідчити у суді на стороні захисту обвинуваченого у вбивстві, щоб довести, що у справі замовчують важливі факти. Про це пише у своєму Facebook журналістка Наталія Костильова.

Журналистка повідомила, що надіслала фото і витяг з протоколу огляду тіла дівчинки до 2-х лікарів і фельдшера, який пропрацював на швидкій у столиці 20 років.

Ірина Мукоїда

"Я надіслала їм. Фото додаю і одразу перепрошую за це, але громадськість має це побачити і зробити сама висновки, тим паче, що поліція сама зробила це розслідування і матеріали розслідування публічними. Усі ці спеціалісти погодилися виступити на стороні захисту Василя Гнатюка (обвинуваченого у злочині 16-річного хлопця – ред.) в суді, отож зможете побачити їх особисто", - написала вона і оприлюднила знімки з місця злочину, які надіслала експертам.

Увага! Фото +18

Також журналистка процитувала опитаних експертів:

1. Паталогоанатом, досвід роботи 18 років: "Наташа, я уважно ознайомився з матеріалами, які ти надіслала, і всю ніч читав все, що пише преса і прес-служба поліції Тернополя. Можу тобі сказати з упевненістю, що дехто дуже хоче змінити час виявлення тіла дівчинки! Справа в тому, що час смерті відіграє дуже важливу роль, і тут є важливою година туди або назад! Трупне задубіння відбувається в проміжку від 2-х до 5-ти годин, за високої температури повітря цей проміжок жорсткіше. Якщо дівчинку викинули, як кажуть факти і свідки, о 7 ранку - смерть настала в проміжку 2 години ночі – 5 ранку. Якщо, як стверджує поліція, тіло вже було на дорозі о 5:45 ранку, то час смерті – у проміжку від 1:30 до 3-ї ночі. Подивись уважно, кому потрібне алібі і у кого воно є на ці проміжки, і ти все зрозумієш.

З приводу фотографій тіла, можу стверджувати і без розтину, сексуальне насильство до дівчинки застосовували, про що свідчить поза, нетримання калу, трусики на нозі, які не зняли, а вже насадили на ногу після смерті".

2. Фельдшер швидкої допомоги, 20 років досвіду роботи: "Сто відсотків було сексуальне насильство і нехай поліція не свистить інше. Можу стверджувати і під присягою. Вимагайте ексгумації, вона покаже все. Так, і за описом у протоколі є чітке свідчення сексуального насильства: на верхній частині ноги в неї є кал, це означає, що було і анальне насильство. За позою тіла можу сказати, що викинули труп з автомобіля ".

Як повідомлялося раніше, у вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди із села Вишнівець Тернопільської області односельці запідозрили місцевих мажорів.

З вимогою провести відкрите розслідування вбивства 17-річної випускниці Ірини Мукоїди жителі села Вишнівець Тернопільської області перекрили міжнародну трасу М-19 "Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече - державний кордон із Румунією".

Після того, як поліція назвала вбивцю 17-річної випускниці, мати Ірини піддала сумніву це рішення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення