Потужна афера: стало відомо, як "розводять" туристів у Львові

 Обозреватель

У мережі поскаржилися на шахрайство з орендою квартир у Львові.

Туристам підсовують зовсім не ті апартаменти, які вони бронюють на сайтах. Своєю історією поділилася Леся Москаленко у Facebook.

"Їдучи з Польщі, ми вирішили романтично заскочити до Львова. Вибрали собі хороші апартаменти, забронювали на Booking.com. Їдемо з вокзалу до апартаментів, дзвінок. "Ви знаєте, ми тут змушені замінити вам житло. Але на краще!" - повідомила Москаленко

"Приїжджаємо. Бронювали - апартаменти з новим ремонтом, сучасні, з декількома санвузлами, каміном. Отримуємо велику вбиту львівську квартиру, з перекошеними дверима, старими шторами, рипливою підлогою, санвузлом і ванною "а ля гуртожиток", - додала вона

Коли дівчина звернулася з претензією до менеджера, та відповіла, нібито в заброньованій квартирі туристи залишили погром.

"Я розумію, що це "розвод" і гарячково думаю, як же бути. Поступово заводжуся. На всі мої аргументи співрозмовниця робить "кліп-кліп" очками. Потім я кажу, ок, я залишуся тут, але давайте я викличу таксі і поїдемо, покажете мені той погром в апартаментах. Вона дзвонить якійсь своїй керівниці, і та ввічливо каже мені в трубку, що я маю право звільнити приміщення і шукати собі інше, або ж вони викличуть поліцію!" - розповіла Москаленко.

"Можна було б сказати - окей, викликайте! Я вже подивилася на львівських бариг-таксистів, які беруть 100 грн за півтора кілометри і навіть двері не відчиняють, щоб тобі по дощу було легше впихнутися в його с*аний "Ланос". На кидал, що підміняють тобі приміщення. Подивлюсь і на львівську поліцію. Але раптом навалилася дика ватна втома від усього цього хе*ні, якою зустріла нас Україна в особі Львова. і я сказала тій жінці, окей, давайте знижку, беріть гроші і вимітайтеся", - додала туристка.

Дівчина додала, що менеджеру була байдужа її оцінка і всі відгуки, які вона збиралася про них написати. За її словами, подібний випадок стався у Львові не вперше.

"Це було навесні, ми їхали з Угорщини і так само хотіли зупинитися у Львові! І так само нам в останню хвилину подзвонили і сказали, що наше бронювання скасоване, але вони можуть нам запропонувати інше приміщення. (Передоплату вони з нас списали за добу до того). Ми відмовилися і поїхали через Тернопіль, де чудово провели час", - повідомила Москаленко.

Вона додала, що красиві квартири стоять на сайтах для "заманухи".

"Думаю, тут орудують організовані аферисти. Бо зазвичай ключі від апартаментів тобі дає господар, і все - заселяйся. А тут приходить менеджер, який потім, в разі чого, дзвонить іншим менеджерам а ті - ще комусь! Там купа людей. І використовують вони реально потужні ресурси бронювання для своїх розводів. І ще - вони скасовують твоє бронювання на "букінг", коли змінюють апартаменти! І ти не можеш написати відгук, попередити інших користувачів, бо це можливо тільки якщо ти скористався послугою!" - підсумувала вона.

"Тут уже дійсно тема для поліції! Але поліції не цікаво. Тому що Львів - це не Європа! І нескоро нею буде! Це якийсь просто відстій і привіт із кримінальних 90-х!" - обурилася туристка

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення