Потужна пожежа на Миколаївщині: згорів спорткомплекс біля школи (фото)

У Миколаївській області рятувальники ліквідували пожежу спортивного комплексу біля навчального закладу площею 800 кв. м. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

"8 травня о 22:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу спортивного комплексу біля Кавказького закладу загальної середньої освіти по вул. Шкільна с. Кавказ Березнегуватської територіальної громади Баштанського району. Прибувши до місця пожежі було встановлено, що площа становить 800 кв. м. та існує загроза розповсюдження вогню на шкільний корпус", - йдеться у повідомленні.

Пожежу на початковій площі о 00:50 локалізували та о 04:20 ліквідували, врятувавши будівлю школи від знищення. Постраждалих та загиблих не було. За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі в спортивному комплексі.

Всього залучено від ДСНС 7 одиниць техніки та 28 осіб. Додатково працювали та надавали допомогу у підвозі води 32 особи та 13 одиниць техніки, а саме: база відпочинку ім. Башкірова, ДПДГ "Реконструкція", ПСП "Воля", СТОВ "Калинівське", колгосп "Прометей", також залучались співробітники поліції, АТ "Миколаївобленерго", працівники швидкої медичної допомоги.

Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення