Потужна пожежа на складі секонд-хенду під Києвом: з'явилися подробиці НП

 СЕГОДНЯ

У ДСНС Київської області повідомили подробиці масштабної пожежі, яка сталася напередодні, 23 червня, в місті Буча під Києвом.

Як повідомляли новини "Сьогодні", в неділю вранці в передмісті столиці загорівся металевий ангар. Чорний стовп диму закривав півнеба.

"Про загорання нам повідомили о 7:41. На місце виїхали рятувальники. Пожежа сталася в ангарі і швидко почала поширюватися на всю його територію площею 1600 "квадратів". Попередньо встановлено, що загорівся склад з одягом, який був у вжитку. Пожежникам вдалося до 9:00 локалізувати полум'я", – повідомили "Сьогодні" в ДСНС Київської області.

Там додають, що у боротьбі з вогнем були задіяні 30 пожежних і 9 одиниць техніки. Гасіння ускладнювалося тим, що пожежникам доводилося розгрібати гори тліючого секонд-хенду, щоб добре залити його водою. Бійці фактично вручну перевертали великі тюки з одягом. Причину загоряння та суму завданих збитків встановлюватимуть співробітники поліції.

Нагадаємо, востаннє така потужна пожежа в цьому місті вирувала у 2015 році, коли в Бучі горіла ємність з уайт-спіритом. Тоді згоріло три стареньких автівки, які стояли під стінкою біля гаража.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення