Повій примушували працювати: у Дніпрі викрили бордель (фото)

Поліцейські Дніпра викрили групу осіб, які організували незаконний бізнес з надання сексуальних послуг. Про це повідомляє пресслужба установи.

Оперативники управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області встановили, що інтимний сервіс налагодили троє людей - 24-річний чоловік і дві жінки у віці 25 і 56 років.

Вони орендували кілька квартир в місті Дніпрі і втягнули в заняття проституцією близько 20 молодих дівчат. При цьому деяких з них, які з часом намагалися кинути це заняття, шантажем змушували продовжувати роботу в борделі. Клієнтів підшукували за допомогою оголошень про надання інтимних послуг, розміщених в мережі Інтернет. Зловмисники жорстко контролювали роботу повій і забирали більшу частину їх доходу.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області співучасникам вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

За організацію незаконного бізнесу з надання сексуальних послуг спільникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення