Повільно помирав кілька днів і відмовлявся лікуватись: на Миколаївщині смертельно побили чоловіка

У Миколаївському районі 53-річний чоловік наніс смертельні тілесні ушкодження знайомому. У 36-річного чоловіка був шанс врятувати життя, однак він відмовився від госпіталізації, а за кілька днів пішов засвіти. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

До поліції ще 16 грудня звернулась мешканка с. Михайлівка. Жінка повідомила про те, що помер її співмешканець.

"На місці події поліцейські з’ясували, що декілька днів тому до потерпілого додому прийшов його знайомий. Між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник почав бити власника помешкання, а згодом пішов. Того ж дня заявниця викликала лікарів, однак 36-річний чоловік від госпіталізації відмовився, а через декілька днів помер", - йдеться у повідомленні.

У ході розслідування поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 53-річний чоловік, який перебував в розшуку за вчинення аналогічного злочину. Його затримали, вирішується питання щодо оголошення чоловікові про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Невдовзі зловмиснику буде обрано запобіжний захід. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення