Повний локдаун буде: Шмигаль виступив з важливою заявою щодо жорсткого карантину

Жорсткий локдаун запровадять, можливо, вже на початку січня через коронавірус, який не збавляє обертів в Україні. Про це у своєму Facebook повідомив очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль.

Прем'єр зазначив, що нових обмежень для населения у грудні не буде, бо МОЗ розраховує, що медична система наприкінці 2020 року витримає навантаження.

Наразі центральна влада з очільниками міст та ОДА обговорюють можливі обмеження, серед яких, ймовірно, буде заборона діяльності ТРЦ, музеїв, кінотеатрів, святкових ярмарків, спортзалів. Окрім цього, посадовці підтримують заборону на проведення святкових концертів та дискотек у нічних клубах.

"Водночас міські голови та керівники ОДА виступають за роботу з частковими обмеженнями громадського транспорту (не більше, ніж кількість сидячих місць), закладів громадського харчування (доставка або на винос) та готелів (без зон розваг та харчування). Повний перелік можливих карантинних обмежень буде представлений на засіданні Уряду 9 грудня", - додав Денис Шмигаль у своєму Facebook.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення