Позашляховик має відношення до місцевого високопосадовця? Водій, який збив дітей у Харкові на переході, був під дією наркотиків (фото)

Водій, який учора збив двох дітей на переході у Харкові, на момент ДТП перебував у стані наркотичного сп'яніння метадоном. Про це у коментарі повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

“Проведено хімічний аналіз сечі водія. Водій на момент ДТП перебував у стані наркотичного сп'яніння метадоном. Оскільки особа перебувала у стані наркотичного сп'яніння, змінено кваліфікацію за ч. 2 ст.286 ККУ на ч. 2 ст. 286-1 ККУ. Нова кваліфікація є новою статтею Кримінального кодексу, яка передбачає суворішу відповідальність саме за ДТП у стані наркотичного чи алкогольного сп'яніння”, — цитує Чубенка УНН.

Але досі не повідомляється, хто перебував за кермом шаленого позашляховика.

За інформацією сайту Сегодня, автомобіль Toyota Land Cruiser, який збив двох підлітків у центрі Харкова, має відношення до чиновника Юрія Раїни.

Позашляховик числиться за підприємством "Агрофірма Колонтаїв", бенефіціаром якої є дружина чиновника – Ольга Раїна. Фірма знаходиться у селі Колонтаїв Краснокутського району, який раніше очолював Юрій Раїна.

Директор агрофірми Михайло Сливка під час спілкування з кореспондентом Newsroom нібито підтвердив, що за підприємством значиться автомобіль Toyota Land Cruiser, проте колір і номер чоловік згадати не зміг, вказавши, що "номери та колір змінювалися і зараз ця машина їздить у Харкові".

Сам чиновник будь-який зв'язок заперечує.

Як повідомили джерела місцевого пабліка Труха Харків, на Toyota Land Cruiser пересувався син чиновника Іван Раїна.

"Водія автомобіля Toyota затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Як нам пишуть десятки читачів він наркоман. Сусіди кажуть, що не працює, дивно поводиться. Машина вся побита. Його батько, нібито Юрій Райна – голова Харківської райдержадміністрації Харківського району. Як кажуть сусіди, батько синулю постійно відмазував від поліції і на відміну від Колі Харківського у нього є гроші, зв'язки та влада", - йдеться у повідомленні.

Згодом з'явилася інформація, що за кермом позашляховика нібито перебував Дмитро Лисенко 1987 року народження.

Нагадаємо, у четвер, 11 листопада, автомобіль Toyota Land Cruiser скоїв наїзд на двох 13-річних підлітків в Харкові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення