Пожежа у багатоповерхівці Запоріжжя: люди в паніці засипали полум'я штукатуркою

 СЕГОДНЯ

Пожежа, яка спричинила масову паніку, сталась напередодні ввечері у Запоріжжі. Як розповів сайту "Сьогодні" очевидець подій, запорізький електрик Вадим В., НП сталася у будинку №7 на вулиці Авраменка.

"Я приїхав за викликом в одну з квартир на четвертому поверсі цього будинку. Мешканці поскаржилися, що у них нещодавно зникло світло. Коли почав там усувати несправність, то відчув, що знизу, з третього поверху, пішов дим, – розповів нам Вадим. – З кожною секундою його ставало все більше. Виявилося, що на третьому поверсі виникла пожежа в електрощитку".

За словами очевидця, в під'їзді сталася паніка.

"Люди почали кликати на допомогу, збирати документи і вибігати з квартир, телефонувати пожежникам, – розповів нам Вадим. – Інші мешканці в цей момент почали гасити полум'я в щитку підручними засобами – хтось приніс штукатурку і нею почав засипати полум'я".

Спікер запорізьких рятувальників Юлія Баришева повідомила нам, що на виклик приїхав в тому числі і автомобіль для евакуації мешканців з верхніх поверхів.

"Рятувальники приїхали швидко, загасили полум'я і евакуйовувати нікого не довелося", – розповіла Баришева.

Опитані нами мешканці будинку розповіли, що станом на полудень п'ятниці під'їзд так і залишався без електрики.

"Приїхали ремонтники, намагаються розібратися в причинах. Кажуть, що все сталося через стару електропроводку", – розповіла нам місцева мешканка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення