Пожежа у будинку для літніх людей: 4 затриманим повідомили про підозру

Повідомлено про підозру чотирьом особам за фактом порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі та загибель 15 людей в приватному будинку для літніх людей у Харкові. Про це повідомляє пресслужба ОГПУ.

"Серед підозрюваних — власник домоволодіння, який здав двоповерхову будівлю під пансіонат, орендар будинку та його дружина — директорка приватного підприємства, яка фактично керувала закладом, а також адміністратор, який координував роботу пансіонату і при цьому офіційно не був там працевлаштований. Їх було затримано в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, орендар будинку і його дружина — засновники громадської організації, мета якої — сприяння проведенню оздоровчої аматорської, культурної діяльності, спрямованої на задоволення та захист законних інтересів її членів. Вартість перебування в пансіонаті оцінювалась у середньому в 15 тис грн.

Сьогодні орієнтовно о 9:30 Київський районний суд Харкова завтра розгляне клопотання про обрання чотирьом підозрюваним запобіжного заходу. Прокуратура наполягатиме на застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для усіх чотирьох.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення