Пожежа в Новій Каховці: з’явилися нові подробиці та відео з висоти

У неділю, 5 липня, в багатоповерхівці міста Нова Каховка спалахнула масштабна пожежа, що поширилася по всьому периметру даху будівлі.

"Пожежу локалізовано о 16:16 год., а о 18:40 ліквідовано на площі близько 2 тис.кв.м.", - проінформували у ДСНС.

У пресслужбі поліції області повідомили, що затримали чоловіка, який підпалив багатоповерхівку. Ним виявився місцевий мешканець 38 років, який заснув п'яний з сигаретою і мало не загинув, але його розбудили сусіди.

"На місці події поліцейські встановили, що на п'ятому поверсі будинку проживає чоловік, який зловживає спиртними напоями. Сусіди чоловіки почули запах диму, який йшов з його квартири і почали стукати в двері. Коли через десять хвилин ніхто не відчинив двері, сусіди вибили її і побачили, що він п'яний. Поспілкувавшись з чоловіком, поліцейські встановили, що він напився, після чого вирішив покурити на дивані й заснув. Розбудили його сусіди, коли квартира вже була у вогні", - йдеться у повідомленні поліції.

Поліція затримала чоловіка в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства". Вирішується питання про повідомленні чоловікові про підозру.

За даними видання NovaKahovka.City, міська влада та один із благодійних фондів мають намір допомогти людям.

"Нормальних людей міський бюджет ніколи не залишає в біді. Ми обов'язково допоможемо потерпілим. Перш за все виділимо кошти на ремонт покрівлі", - заявив мер Нової Каховки Володимир Коваленко.

Тим часом користувач Facebook Анатолій Еванков опублікував вражаюче відео пожежі в Новій Каховці з висоти пташиного польоту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення