Пожежі на Харківщині: згоріло 22 будинки (відео)

Через пожежу, яка напередодні виникла у лісовому масиві на Харківщині, знищено 22 житлових будинки, відселено 33 особи. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

"Внаслідок пожежі знищено 22 житлових будинки, відселено 33 особи та через отруєння продуктами горіння за медичною допомогою звернулася 1 особа. Загальна площа пройдена вогнем орієнтовно складає 500 га, зних 100 га верхової пожежі. Станом на 7 годину 3 вересня осередки пожежі в населених пунктах Гороб’ївка та Гряниківка ліквідовано, продовжується гасіння осередку лісової пожежі на площі близько 100 га", - йдеться у повідомленні.

До гасіння залучено 395 осіб та 61 одиниця техніки, з них від ДСНС 215 осіб особового складу та 49 одиниць техніки, у тому числі 2 пожежних літаки та 1 вертоліт. Координацію робіт з гасіння пожежі на місці здійснює штаб.

У ДСНС нагадали, що 2 вересня о 12:54 поблизу села Гороб’ївка Дворічанського району Харківської області виникла пожежа в лісовому масиві. Близько 15 години 2 вересня через сильний поривчастий вітер (до 15 м/с) змінних напрямків пожежа поширилась в напрямку населених пунктів Гороб’ївка та Гряниківка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення