Познайомилися в інтернеті: на Сумщині чоловік зґвалтував 9-річну дівчинку (фото)

На Сумщині затримано чоловіка за підозрою у зґвалтуванні та розбещенні 9-річної дитини. Про це повідомляє прокуратура області.

Зазначається, що 1 серпня 2020 року, до дільничного офіцера поліції звернулась жителька Сумського району, яка повідомила, що її 9-річна донька зустрічалась із дорослим чоловіком, який вчиняв з нею неприпустимі дії. Як з’ясувалось, дівчинка познайомилась з чоловіком у соцмережі. Декілька днів вони переписувались, а напередодні домовились про зустріч. При цьому чоловік наполягав, щоб дівчинка нічого не розповідала батькам. У п’ятницю, 31 липня 2020 року, чоловік приїхав за дівчиною на власному авто і пообіцяв звозити в Макдональдс, однак відвіз її на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як зґвалтування.

Більш того, підозрюваний продовжив писати дівчині, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалась під контролем правоохоронців, які оперативно встановили особу чоловіка та в неділю, 2 серпня 2020 року, за участі роти особливого призначення затримали його в сусідній області.

Встановлено, що чоловік проживає на Полтавщині, йому 31 рік і він відомий фотограф. На даний час його затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Водночас перевіряється його причетність до аналогічних злочинів.

Затриманому 3 серпня 2020 року погоджено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 4 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи) КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення