Пранкер з Великобританії продає свою дружину на eBay

 Mirror

Житель британського міста Уейкфілд розмістив на інтернет-аукціоні eBay оголошення про продаж своєї дружини. Про це повідомляє у вівторок, 13 вересня, The Daily Mirror.

У підписі до лоту 33-річний Джокер Саймон О ' Кейн (Joker Simon O Kane) поскаржився на поведінку дружини, яка, на його думку, не проявила достатньо турботи під час його хвороби. В якості позитивних якостей, батько двох дітей вказав гарну статуру коханої і навички в кулінарії.

Як зазначає газета, О Кейн був здивований, коли через два дні після публікації оголошення, учасники аукціону запропонували за його дружину понад 65 тисяч фунтів (близько 86 тисяч доларів). 27-річна Леандра, що працює косметологом, дізналася про розіграш чоловіка від колег.

«Мені захотілося вбити його. Він не просто виставив мене на продаж, але і завантажив таку погану фотографію», — сказала британка.

У серпні повідомлялося, що мешканка Великобританії Саманта Рагг витратила виручку від продажу на eBay свого весільного плаття на оплату розлучення. У підписі до лоту жінка вказала, що сукня знаходиться у відмінному стані, однак потребує хімчистці, щоб позбавити його від «вони зради».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення