Працівник помер після сексу у відрядженні: його сім'я отримає компенсацію

 СЕГОДНЯ

Згідно з французькими законами, роботодавець забезпечує соціальний захист свого співробітника впродовж усієї поїздки

Французький суд зобов'язав компанію TSO виплатити компенсацію родині свого інженера на ім'я Ксав'є, який помер від серцевого нападу під час сексу з незнайомкою в готельному номері. Цей нещасний випадок стався ще в 2013 році, але суд виніс остаточне рішення тільки зараз. Про це пише Daily Mail.

Представники компанії TSO, яка спеціалізується на обслуговуванні залізниці, заявляли, що працівник не виконував робочі обов'язки, тому фірма не повинна нести відповідальність за його смерть. Але суд зазначив, що, згідно з французькими законами, роботодавець забезпечує соціальний захист працівника впродовж усього періоду відрядження, незалежно від обставин, які можуть статися. Тому справу кваліфікували як "нещасний випадок на виробництві".

У Франції вже 10 років працює закон, що припускає, що будь-який нещасний випадок, який стався з працівником компанії у діловій поїздці поза офісом, повинен вважатися таким. Якщо тільки роботодавець зможе довести, що співробітник навмисно знехтував своїми робочими обов'язками з особистих причин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення