Працювали 50 повій: у столиці жінка організувала сексуальний бізнес (фото)

Столичні правоохоронці викрили спритників, які організували бізнес із надання сексуальних послуг.

Як повідомляє місцева поліція, правоохоронці встановили, що до складу банди входило четверо осіб. 42-річна організаторка орендувала квартири в центрі столиці, де повії надавали інтимні послуги. Їй допомагали два адміністратори, які займалися розміщенням рекламних оголошень у мережі Інтернет. Вони ж проводили так звані «кастинги» й співбесіди з жінками, які бажали надавати сексуальні послуги за гроші. Також був задіяний водій-охоронник, який супроводжував повій до клієнтів.

Як з’ясували поліцейські, для надання пікантних послуг спільники залучили близько п’ятдесяти повій, які за свою «роботу» отримували від 1000 до 5000 гривень за годину. Із так званої «виручки» 50% дівчата залишали собі, а 50% віддавали членам угруповання.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві викрили бордель, замаскований під масажний салон. Організаторкою пікантного бізнесу у Києві виявилася також жінка, під керуванням якої у декілька змін працювало вісім дівчат. За надання інтимних послуг вони отримували грошову винагороду від 1000 до 3000 гривень за годину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення