Працювали дуетом: у столиці затримали зухвалих крадіїв (фото)

Оперативники затримали дует крадіїв у Шевченківському районі столиці. Про це повідомляє поліція міста.

Інцидент трапився у приміщенні кафе на вулиці Володимирській, що у Шевченківському районі столиці. До поліції звернувся іноземець та повідомив, що в нього невідомі викрали велику суму грошей.

Як розповів заступник начальника відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Євген Болюбаш, за декілька хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група, аби задокументувати правопорушення:

«Ми встановили, що двоє чоловіків близько 21-ї години зайшли до кафе та помітили чоловіка, поряд з яким на стільці знаходилась сумка з особистими речами. Зловмисники під виглядом відвідувачів закладу сіли за столик позаду «жертви». Після один із правопорушників непомітно викрав гроші. Потім передав гроші спільнику та після скоєного втекли».

Завдяки оперативному реагуванню співробітники карного розшуку за лічені хвилини затримали зловмисників неподалік від місця скоєння злочину. Двох злодіїв затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримані – іноземець, 1994 року народження, раніше судимий за скоєння аналогічного злочину, та місцевий мешканець, 1994 року народження.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення