«Правий сектор» напророкував Україні військовий переворот і нового Наполеона

 Facebook

Прес-секретар «Правого сектора» (ПС) Артем Скоропадський передрік Україні військовий переворот. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Будьмо відвертими - у нас немає держави. Є МВС з його карикатурною "новою поліцією", яку може розігнати будь-яка вулична шпана. Є купка політиків у Верховній Раді, з яких набереться чоловік 20 чесних людей. Є "президент", який оточив себе армією карателів з того самого МВС (хто не в курсі, якщо не брати до уваги "нову поліцію", то основне завдання МВС зараз і є - захист президента в разі перевороту). Є олігархи, які роздирають один одного через свої телеканали і тих самих політиків у Верховній Раді. Є добровольці і ЗСУшники, що повернулися з фронту і які, власне, готові до того самого перевороту, від якого "президента" захищатиме МВС. Є "Правий сектор", "Азов" і ОУН",- написав Скоропадський.

За словами Артема, також є десь невідомий нам новий Наполеон - полковник, підполковник або генерал якоїсь бригади. Який в потрібний час виведе танки на Хрещатик під час народного повстання і розстріляє з цих танків все це МВС, Верховну Раду, політиків і президента. Він навряд чи читає Фейсбук і зараз, напевно, спить в штабі частини, не знаючи про ту роль в історії України, яку йому належить зіграти вже найближчим часом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення