Правоохоронці оприлюднили фото ймовірного вбивці військового в Броварах

 Канал 24

Поліцейські знайшли ймовірного вбивцю, який безжально зарізав військовослужбовця АТО у Броварах.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Київській області.

За інформацією ЗМІ, внаслідок сутичок, що переросли у різанину, загинув військовий Руслан Яцюк, який був бійцем 11-го батальйону "Київська Русь" та головою ГО "Рідний край".

Злочин ймовірно скоїв житель Броварів Ростомян Левон Гагикович. Поліцейські мають підстави вважати, що саме 30-річний чоловік є жорстоким вбивцем АТОвця. Наразі правоохоронці не розголошують, які саме докази вказують на причетність Ростомяна Левона до смерті військового.

Даний громадянин обґрунтовано підозрюється у вчиненні тяжкого злочину – вбивстві 36-річного місцевого жителя, учасника АТО. Бездиханне тіло останнього з численними колото-різаними ранами виявили правоохоронці поблизу одного з Броварських розважальних закладів, близько 4:00 години, 21 жовтня,

– йдеться у повідомленні.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження. Тривають слідчі дії та встановлюються всі деталі трагедії. Окрім цього, правоохоронці звернулись до українців з проханням надати інформацію щодо місця перебування підозрюваного, якого вже подали у розшук.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Броварах під Києвом трагічно загинув ветеран АТО. Біля одного із розважальних закладів трапилась бійка, що призвела до трагедії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення