Правоохоронці розкрили вбивство вінницького таксиста (фото)

 МВС

Тіло безвісти зниклого 27-річного таксиста працівники вінницької поліції знайшли 25 листопада у полі в с. Агрономічне Вінницького району. Двох підозрюваних у його вбивстві чоловіків правоохоронці затримали, ще один – знаходиться у розшуку. Про це йшлося на прес-конференції за участі заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Глянька та заступника начальн6ика слідчого управління Олександра Солдатова

20 листопада до міліції з заявою про зникнення сина звернулась жителька Хмельницької області. За словами заявниці, її 27-річний син, який працює та винаймає житло в Вінниці, з 17 листопада не виходив на зв’язок і на роботі не з’являвся. 27-річний Роман Данилюк працював автомийником та підробляв таксистом.

17 листопада він пішов з роботи додому та за невідомих обставин зник. Зник і його автомобіль «Део-Сенс». Провівши ряд оперативних та слідчих заходів, поліцейські встановили, що до злочину причетні троє жителів Вінницької області. Один з підозрюваних 22-річний молодик разом з потерпілим винаймав житло. Двоє інших – його 28 та 35-річні знайомі. Вони раніше відбували покарання у місцях позбавлення волі за тяжкі злочини. Трійця зловмисників об’єдналась задля заволодіння грошима та автомобіля потерпілого.

Як розповів полковник Олександр Глянько, двоє незнайомих потерпілому чоловіків, представившись працівниками поліції, потрапили у квартиру потерпілого, наділи йому на руки кайданки та почали бити. За висновком судово-медичного експерта смерть чоловіка настала від численних травм голови. В свою чергу заступник начальника слідчого управління поліції Олександр Солдатов розповів, що у квартирі потерпілого зловмисники знайшли кредитні картки, з яких згодом зняли близько 10 тисяч гривень, та на автівці вивезли тіло Романа у Вінницький район. Місце, де він закопаний, правоохоронцям показав один з затриманих

Зараз двоє затриманих знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Третій зловмисник, який зник на автомобілі потерпілого «Део-Сенс» сірого кольору д.н. ВХ 5321 ВК, знаходиться у розшуку.Слідчим відділенням відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.115 ККУ (вбивство), ч.4 ст. 187 ККУ (розбій) та ч.2 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене за ці злочини – довічне ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення