Правоохоронці розповіли деталі жорстокого вбивства Дар'ї Лук'яненко

 УНН

У поліції розповіли деталі вбивства 11-річної Дар’ї Лук’яненко, яка зникла на Одещині 13 червня. Про це заявив начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех під час брифінгу

“(Підозрюваний — ред.) вийшов з ринку десь за чотири хвилини до того як вийшла Дар’я, зайшов на своє подвір’я, дочекався поки дитина йшла з ринку на танці, затягнув її до свого подвір’я (та будинку —ред.) де роздягнув її, намагався зґвалтувати. Після того як отримав опір він своїми руками задушив її, і як ми сьогодні підозрюємо та бачимо тілесні проникаючі ушкодження(на тілі-ред.), які були нанесені ножем або шилом”, — сказав Бех.

За його словами, всі предмети були вилучено та направлено на експертизу. Також, на шиї було виявлено два поранення, які також будуть дослідженні експертами та кваліфіковані.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві 11-річної Дар’ї Лук’яненко, яка зникла на Одещині 13 червня, зізнався, що вбив дівчинку відразу.

Як повідомлялося, підозрюваному у вбивстві 11-річної Дар’ї Лук’яненко на Одещині сьогодні буде остаточно оголошено підозру, для нього у суді проситимуть арешт як запобіжний захід.

Нагадаємо, 19 червня у поліції заявили, що виявили тіло зниклої 11-річної Дар’ї Лук’яненко, яка зникла на Одещині 13 червня, коли йшла до танцювального гуртка. Власника будинку, біля якого виявили тіло, напередодні повезли на допит.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення