Правоохоронці виявили у мешканця Дніпропетровщини плантацію коноплі розміром 500 кв. м

 Лівий берег

Близько 500 квадратних метрів за площиною були теплиці в одного з мешканців П’ятихатського району на Дніпропетровщині, який у себе вдома облаштував плантацію коноплі. Про це кореспонденту повідомили в управлінні з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції.

Ніде не працюючий чоловік облаштував на своєму подвір’ї посів коноплі у кількості більше трьохсот рослин. Близько сімдесяти з них були висотою близько трьох метрів та п’ять метрів в обхваті. З метою якісного зростання незаконного насадження, у теплицях була облаштована система крапельного поливу та вентиляції.

Як пояснив сам господар, він вирощував «диво-зілля» з метою подальшого збуту, зокрема у Дніпрі.

Крім свіжих насаджень, поліцейські вилучили в нього більше трьох кілограмів готової «марихуани», що за цінами «чорного» ринку становить близько 120 тисяч гривень.

На цей час усі трофеї правоохоронців направлено на експертне дослідження. Відкрито кримінальне провадження за статтями 309 та 310 Кримінального кодексу України, відповідно до якого правопорушникові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до восьми років.

Наразі встановлюється мережа спільників п’ятихатського наркобарона, що допомагали вирощувати коноплі та постійна клієнтура.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення