Правоохоронці затримали 35 учасників акції під ДФСУ

 МВС України

За хуліганські дії під час проведення акції біля Державної фіскальної служби України затримано 35 осіб. Про це повідомили в прес-службі УМВС України в місті Києві.

Слідчим відділом Шевченківського райуправління проводиться досудове розслідування за фактом хуліганських дій під час проведення акції біля Державної фіскальної служби України. Тоді учасники заходу використовували піротехнічні засоби.

Під час санкціонованого обшуку в будинку, де мешкає організатор акції, працівники міліції вилучили військову амуніцію, зокрема камуфльовану форму, берці, розвантажувальні жилети, піротехнічну продукцію, у тому числі вибухові пакети. Також було знайдено чотири тисячі доларів США та 77 тисяч гривень.

«Окрім того, затримали 35 осіб віком від 25-ти до 35-ти років. Серед них — чотири жінки. Усі — мешканці київського регіону, дехто проживав безпосередньо за місцем проведення слідчої дії», — сказано у повідомленні.

На момент затримання частина громадян уже були переодягнені в камуфльований одяг.

Після проведення необхідних слідчих дій осіб доставлять до відділу міліції.

Правоохоронці встановлять особу кожного та опитають із приводу подій біля ДФС України.

За вказаним фактом відкрито кримінально провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Надзвичайні Новини раніше повідомляли про мітинг біля будівлі Державної фіскальної служби України бійців АТО на підтримку малого бізнесу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення