Правоохоронці затримали бандитів, які скоїли напад на родину мешканця Коломийського району (фото)

Працівники карного розшуку поліції Прикарпаття провели масштабний комплекс заходів та встановили місцезнаходження чотирьох підозрюваних у нападі на родину підприємця. Виявилося, що нападники переховувалися в Одеській і Київській областях. Зловмисників затримано, їм повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє Нацполіція.

Поліцейські встановили, що розбійний напад стався 11 жовтня 2019 року близько другої години ночі. Тоді 47-річний мешканець Коломийського району повідомив, що троє невідомих осіб у масках проникли до його будинку. Зловмисники застосували до нього та його рідних фізичну силу, зв’язали, нанесли тілесні ушкодження та, погрожуючи вбивством, відкрито заволоділи коштами, ювелірними виробами і зникли у невідомому напрямку.

11 листопада 2020 року співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області, Коломийського відділу поліції спільно з працівниками Департаменту карного розшуку НПУ за силової підтримки спецпризначенців КОРД затримали чотирьох учасників злочинної групи в Одеській і Київській областях. Підозрюваними виявилися одесити: двоє чоловіків 1982 року народження, один - 1995 року народження, а також раніше судимий чоловік 1968 року народження. За їхнім місцем проживання проведено ряд обшуків, в ході яких вилучено кошти, золоті вироби і знаряддя вчинення злочину. Заходи відбувалися за процесуального керівництва Коломийської прокуратури.

Слідчі поліції Івано-Франківщини проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення