"Праворуч, ліворуч... скрізь! "Затоку" підірвали!": ЗСУ влучили по суднобудівному заводу у Керчі (відео)

У ЗСУ офіційно підтвердили ураження суднобудівного заводу "Залив" у Керчі після сьогоднішньої атаки. Відповідна інформація оприлюднена Управлінням стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

"Ввечері 4 листопада Збройні сили України завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у тимчасово окупованій Керчі", - йдеться у повідомленні.

Не повідомляється про ураження якихось конкретних цілей, проте в українських телеграм-каналах поширилася інформація про три прильоти по малому ракетному кораблю "Аскольд". ЗСУ влучили ось у цей носій ракет "Калібр".

Цей носій крилатих ракет "Калібр" є одним із найновіших і найсучасніших кораблів ЧФ РФ. Він був закладений у 2016 році на Керченському судноремонтному заводі "Залив", і спущений на воду лише у 2021 році.

Сьогодні в Криму оголошували повітряну тривогу, а згодом пролунали вибухи. Пізніше стало відомо про задимлення в районі суднобудівного заводу "Залив" в Керчі, а також у районі Кримського мосту. Згодом гауляйтер Криму Аксьонов повідомив про падіння уламків ракет у районі суднобудівного заводу в Керчі. У соцмережах повідомлялося про влучання в один з кораблів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення