​Premium UKRSIBBANK: вигідно купувати та подорожувати

Даний формат обслуговування має багато переваг для своїх віп-клієнтів, адже банківське обслуговування клієнта Premium відбувається із максимальним комфортом. Коротко про переваги сервісу Premium UKRSIBBANK – далі.

Привілеї «Преміум УкрСиббанк»

Даний формат обслуговування має ряд переваг. Зокрема, це обслуговування без черг у банківському відділенні та окрема лінія у call-центрі.

Обслуговування клієнтів Premium Ukrsibbank

Також для клієнтів Premium Ukrsibbank доступна послуга по оренді сейфу. Він є індивідуальним, і в ньому ви можете зберігати документи, цінні папери, коштовні прикраси тощо.

Банк зі свого боку гарантує конфіденційність вмісту сейфу, адже тільки орендатор знає, що знаходиться всередині. Крім того, банк гарантує повну безпеку, адже дублікату ключа у них немає, а треті особи не мають доступу до сейфа.

Дізнатися більше про умови користування та тарифи на зберігання цінних речей у індивідуальному сейфі можна на сторінці сайту банку Premium Ukrsibbank.

Знижки в мережі партнерів: медицина, краса, їжа, розваги, спорт тощо

Власники карток Platinum від Ukrsibbank мають можливість отримувати знижки при купівлі товарів та послуг у мережі партнерів, і таким чином заощаджувати гроші.

Перелік партнерів та знижки відповідно до платинового рівня програми також вказані на сайті «УкрСиббанку».

Знижка на страхування

Для клієнтів Premium Ukrsibbank є вигідна пропозиція по страхуванню нерухомості чи людини від нещасного випадку. Йдеться про знижку у мінус 20% на сплату страхового платежу. Виплата у разі чого гарантована, адже послуги надає АТ «Страхова компанія «АХА Страхування», яка є страховим брендом №1 у світі.

Подорожі по Україні та за кордоном із «Преміум УкрСиббанк»

Для тих, хто подорожує, також передбачені спеціальні пропозиції, які надають світові компанії. Це категорії різних сфер: краса та медицина, покупки, розваги тощо.

Є також окрема пропозиція для тих, хто багато подорожує та бажає зручностей – All inclusive de luxe. Ця пропозиція включає багато послуг, ось лише кілька з них: пройти авіаційну безпеку та паспортний контроль в аеропорту «Бориспіль» можна без черги; у аеропортах світу ви матимете доступ до лаунж зон та бізнес-залів очікування; якщо авіарейс затримається – передбачена компенсація; готівку за кордоном можна знімати безкоштовно у випадках, якщо це банкомати банків-членів фінансової групи BNP Paribas Group та об'єднання Global ATM Alliance. Перелік банків та країн, де за кордоном можна знати готівку безкоштовно, ви можете переглянути на сайті «УкрСиббанка».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення