​Прем'єр-міністр Великобританії потрапив в реанімацію через коронавірус

Прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона перевели у відділення інтенсивної терапії через погіршеня здоров'я у зв'язку з коронавірусом. Про це пише The Guardian.

У той же час сам Джонсон написав на своїй сторінці в Twitter, що загалом подчуває себе відносно нормально.

"Минулої ночі, за порадою мого лікаря, я потрапив до лікарні для деяких рутинних аналізів, адже у мене все ще спостерігаються симптоми коронавірусу. Я в хорошому настрої й підтримую зв'язок зі своєю командою, оскільки ми працюємо разом, щоб боротися з цим вірусом і забезпечити всім безпеку", –Last night, on the advice of my doctor, I went into hospital for some routine tests as I’m still experiencing coronavirus symptoms. I’m in good spirits and keeping in touch with my team, as we work together to fight this virus and keep everyone safe.— Boris Johnson #StayHomeSaveLives (@BorisJohnson) April 6, 2020
">написав Джонсон 6 квітня.

На Даунінг-стріт відзначили, що з вечора 5 квітня прем'єр-міністр перебував під опікою лікарів в лікарні Святого Томаса в Лондоні після того, як приїхав туди з постійними симптомами коронавірусу.

6 квітня стан Джонсона погіршився, і за порадою його медичної бригади він був переведений у відділення інтенсивної терапії в лікарні.

У зв'язку з цим Джонсон звернувся до міністра закордонних справ Домініка Раабе, який є першим державним секретарем, щоб той зміг замінити його в разі потреби.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення