Прем'єр: Уряд ввечері внесе в парламент проект бюджету-2017

 УНН

На засіданні в четвер Кабінет міністрів внесе до Верховної Ради проект закону про Державний бюджет на 2017 рік. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування з журналістами спільно з комісаром ЄС з питань європейської політики сусідства і переговорів з розширення Йоганнесом Ханом у Вінницькій області.

"Ми сьогодні ввечері внесемо до парламенту закон про Державний бюджет на 2017 рік", - заявив Гройсман.

Він зазначив, що в проекті бюджету визначено пропозиції уряду щодо підвищення заробітної плати педагогам і лікарям. Серед інших пріоритетів, зокрема - сфери енергоефективності, аграрного сектора, національна безпека і оборона, продовження децентралізації.

Уряд також закладає в бюджет прогноз економічного зростання на 3%, додав Володимир Гройсман.

Він також зазначив, що не сумнівається, "що навіть не читаючи ці зміни до бюджету," політикани "будуть вже його критикувати".

"Але їх мета - розвалити країну, а наша мета - створити країну, в якій люди будуть відчувати себе безпечно і багато. В цьому є відмінність", - зазначив він.

Прем'єр-міністр зазначив, що з кожним місяцем, з кожним напівроком ситуація в країні буде змінюватися на краще. "Люди будуть це відчувати і будуть розуміти, що ті, хто сьогодні лякає з екранів телебачення або з трибуни парламенту, просто займаються тим, чим звикли займатися останні 20 років - суто публічної брехнею і залякуванням людей", - зазначив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення