При смерті: на Рівненщині діти отруїлись наркотиками - один у комі, інший на ШВЛ

На Рівненщині четверо неповнолітніх хлопців отруїлись наркотиками. Троє з них у лікарні, один у комі. Про це повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

"Сьогодні на лінію 103 (о 3:08, о 4:04 та о 4:19 ) надійшло декілька однакових викликів. Медичної допомоги потребували неповнолітні з с. Федорівка. У чотирьох пацієнтів віком 15-17 років були однакові симптоми. Неповнолітні під час спільної вечірки вживали небезпечні для організму наркотичні речовини (амфетамін та метадон)", - йдеться у повідомленні.

Після наданої медичної допомоги працівники швидкої транспортували трьох пацієнтів без свідомості до Гощанської центральної районної лікарні в реанімаційне відділення. Одного підключили до апарату штучної вентиляції легень. Четвертий молодик у значно кращому стані, оскільки батьки промили йому шлунок одразу як помітили, що сину погано.

Про подію повідомлено поліцейським.

Близько 6-ї ранку 20 березня двох неповнолітніх пацієнтів у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. Одному з яких лікарі ввели антидот. З‘явилася м‘язева активність, проте він залишався в комі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення