Придбала кухонний посуд: на Київщині шахраї зухвало пограбували бабусю (відео)

Поліція повернула потерпілій 73 500 гривень та 300 доларів, якими заволоділи шахраї. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Встановлено, що двоє чоловіків у місті Вишгород запропонували літній жінці купити ексклюзивний кухонний посуд за 300 доларів, на що бабуся погодилася, але повідомила, що гроші знаходяться у квартирі. Шахраї підвезли жінку додому та разом з нею зайшли у помешкання.

Літня жінка віддала їм вказану суму, а решту грошей поклала на дивані.

Скориставшись необачністю старенької, шахраї викрали решту грошей та зникли у невідомому напрямку.

Правоохоронці провели низку слідчо-оперативних дій, та встановили особи та місцезнаходження зловмисників, а також автомобіль, на якому вони рухалися. Шахраями виявилися 38-річний та 22-річний уродженці Російської Федерації.

Вже за декілька годин чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у місті Києві. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 190 (Шахрайство) та ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

На момент затримання зловмисники вже встигли обміняти гривні на іноземну валюту. Викрадені гроші поліцейські вилучили та повернули бабусі. Пенсіонерка була безмежно вдячна правоохоронцям за їх роботу та в подальшому пообіцяла бути обачнішою.

Суд обрав правопорушникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення