Пригрозили пістолетом: у столиці пограбували чоловіка (фото)

До столичної поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив про те, що на вулиці Академіка Булаховського під погрозою пістолета у нього відібрали особисті речі. На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Про це повідомляє місцева поліція.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, поспілкувавшись із заявником, правоохоронці встановили, що нападником виявився знайомий потерпілого:

«Отримавши прикмети, ми відразу передали орієнтування усім патрулям столиці та відпрацювали прилеглу територію. Завдяки злагодженим діям патрульних, оперативників та дільничних офіцерів через півтори години ми затримали зловмисника. Ним виявився 22-річний громадянин іншої держави, в якого під час поверхневої перевірки виявили предмет, схожий на пістолет, а також телефон та грошові кошти заявника».

Слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальне провадження та повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва київської місцевої прокуратури №8 слідчі готують клопотання до суду для обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення