Прийшла продати мед, а потім душила і била: двоє рецидивістів і дівчина закатували до смерті дідуся

У Дніпропетровській області жорстоко вбили пенсіонера. 76-річного чоловіка без ознак життя виявила сусідка. Вона звернулася до поліції і повідомила, що на тілі бідолашного численні тілесні ушкодження, на шиї наявні сліди удушення. Крім того, зникли особисті речі потерпілого. Про це повідомили у Департаменті карного розшуку.

Жінка також повідомила, що бачила, як з будинку потерпілого вийшли два невідомих чоловіка, які вдарили її по голові невідомим предметом і незаконно заволоділи срібним ланцюжком. Ними виявились два неодноразово судимих чоловіка 34-36 років та 22-річна дівчина.

"Вона під приводом продажу меду прийшла до дідуся, намагалася виманити його на вулицю, а коли він відмовився, душогубці розбили скло у вікні, після чого проникли до будинку. Фігуранти знущалися з господаря, душили тканиною, завдали ударів по різним частинам тіла", - розповіли у Департаменті карного розшуку.

Наразі нелюдів затримано в порядку 208 КПК України, їх дії кваліфікують за статтями 115 (умисне вбивство), 186 (грабіж), 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення