Прийшла у гості, звідки живою не вийшла: чоловік зарізав співмешканку через сварку

У Краматорську чоловік наніс смертельне ножове поранення своїй співмешканці. Від отриманих ран остання померла на місці, повідомили у поліції.

"На лінію "102" подзвонила краматорчанка та повідомила, що в її будинку по вулиці Прилуцькій знайомий вбив свою співмешканку. На момент прибуття слідчо-оперативної групи Краматорського районного управління поліції фігурант знаходився з заявителькою на місці, а потерпіла жінка не мала ознак життя. Поліцейські провели ретельний огляд будинку та вилучили речові докази", - йдеться у повідомленні.

За підозрою у вбивстві затримано 55-річного краматорчанина. Наразі встановлено, що 25 лютого близько 22.00 чоловік перебував у гостях зі своєю співмешканкою. Під час вживання спиртних напоїв між ними сталася сварка. Фігурант схопив кухонний ніж та вдарив ним жінку в область грудної клітини. Від отриманої травми вона померла на місці.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення