Прийшла в гості та зарізала: у Тернополі дівчина жорстоко вбила іноземця та втекла на таксі (фото)

У Тернополі, на вул. Будного, 17-річна дівчина жорстоко зарізала 24-річного студента з Конго. Про це повідомили у Нацполіції Тернопільської області.

Як зазначається, тіло хлопця виявили його друзі, вони викликали швидку, проте медики лише встановили факт смерті. Покійний навчався на другому курсі ТНЕУ.

Завдяки камерам спостереження, правоохоронці розшукали підозрювану у вбивстві. Це – 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району, її затримали. Відомо, що вона після вбивства тікала з місця злочину на таксі.

В соцмережі Instagram друзі загиблого опублікували його фото із співчуттями та вимагають справедливого розслідування справи, а також, щоб цю справу взяли під свій контроль МЗС України та президент Володимир Зеленський.

В соцмережах не обійшли увагою і дівчину, яку підозрюють у вбивстві. В одній із спільнот в Instagram також опублікували її фото та відео, де вона читає неоднозначні агресивні тексти та відверто цілується з іншою дівчиною.

Підозрювана у вбивстві дівчина володіє ефектною нестандартною зовнішністю та вела активний спосіб життя. Наразі, тривають слідчі дії, а підозрювана перебуває під вартою. У випадку доведення її провини у вбивстві іноземного студента, їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення