Прикордонники отримали ще 120 млн на "Стіну Яценюка" (фото)

 Страна

На рахунку Госупогранслужби України надійшли 120 з 200 мільйонів гривень на будівництво укріплень на кордоні з Росією. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У минулому році роботи проводилися в межах Чернігівській та Харківській областей. На їх проведення у 2015 році було виділено 400 млн грн. У цьому році роботи планують закінчити в Харківській і почати в Луганській областях.

В цілому в 2015 - 2016 роках було обладнано понад 250 км протитанкових ровів, більше 40 км контрольно-слідової смуги, більше 110 км рокадних доріг і 75 км захисного огородження, встановлені спостережні вежі.

Крім цього, влаштовані опорні пункти для особового складу та захисні споруди для пасажирів у пунктах пропуску, закуплені технічні засоби, розгорнуті системи відео-технічного контролю і поразки і багато іншого. Також придбано 4 рухомих бойових модуля "Тритон".

Раніше нардеп Олена Сотнік розмістила на своїй сторінці у Фейсбук фото так званої "Стіни" Яценюка, котру вона назвала ямою, вартістю у 4 мільярди гривень.

"Рів довжиною кілька десятків кілометрів на Українсько-Російському кордоні з зелененькою сіточкою і є та сама "Стіна", яка нас повинна захистити від ворожих вторгнень з боку Російської Федерації", -розповіла

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення