Прикордонники затримали українця, який намагався виїхати до Польщі в багажнику авто

 СЕГОДНЯ

Співробітники Західного регіонального Управління Державної прикордонної служби запобігли спробі незаконного перетину кордону громадянином, якому заборонений виїзд за межі країни.

"При в'їзді в пункт пропуску "Рава-Руська" близько години ночі прикордонники Львівського загону в автомобілі "Шкода" зафіксували прибуття двох осіб. Однак на паспортний контроль пройшов лише один громадянин, а саме водій автомобіля. Однак задум порушників не вдався, адже прикордонники все зафіксували і додатково оглянули машину. Другого чоловіка виявили в багажному відділенні. В ході подальшої перевірки з'ясувалося, що горе-пасажир є громадянином України, 1971 року народження, якому заборонений виїзд з території України", – йдеться в заяві.

Дії водія автомобіля, який намагався незаконно вивезти чоловіка за кордон, приховуючи в багажнику, підпадають під ознаки кримінального злочину за ст. 332 КК. А громадянин, який ховався в багажнику, за спробу порушення державного кордону буде притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП. Порушників передали співробітникам Нацполіції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення