Примушували розповсюджувати наркотики: на Буковині затримали зухвалу банду (фото)

Зловмисники погрозами намагалися залучити буковинця до розповсюдження наркотиків на території Чернівецької області та вимагали, щоб він сплатив тисячу доларів неіснуючого боргу. Про це повідомляє пресслужба поліції Чернівецької області.

“Зі слів потерпілого, група чернівчан нанесла йому тілесні ушкодження, вимагаючи сплатити тисячу доларів США неіснуючого боргу й займатися надалі розповсюдженням наркотиків на території Чернівецької області”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час передачі частини вказаної суми правоохоронці затримали двох членів кримінально-протиправної групи в порядку статті 208 КПК України. Ними виявилися двоє чернівчан віком 20 і 23 роки. Під час затримання поліція вилучила у них зброю та інші речові докази.

“Слідчі поліції повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Шевченківський районний суд міста Чернівці врахував докази слідчих і обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави”, — зазначається в повідомленні.

Також ще один із зловмисників — 29-річний житель Чернівців - намагався переховуватися від слідства і покинув територію Буковини.

"Правоохоронці розшукали його на території Хмельницької області та затримали. Чоловік підозрюється в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Йому суд також обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави", — йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення