Приносять нещастя: що не можна дарувати на 8 березня

8 березня вже близько, і багато чоловіків вже почали думати, що подарувати кожаним жінкам на свято. Як не помилитися з подарунком, розповімо в матеріалі "Надзвичайних новин".

Засоби особистої гігієни

Експерти наголошують, що на 8 березня краще утриматися від такого презенту. Засоби гігієни (гелі для душу, мило, різні набори з кремами) краще не дарувати коханій.

Гребінець

Гребінець вважається поганим подарунком. Колись їх спеціально дарували недругам, щоб розсварити їх з близькими, коханими, друзями. А гребінець з тонкими зубчиками використовують для наведення порчі.

Нижня білизна

Деякі фахівці вважають, що чоловік таким подарунком як би провокує жінку піти до іншого. При цьому на людей, які перебувають у шлюбі, ця заборона не поширюється.

Дівчині, яка отримує білизну в подарунок, також слід бути обережною. Такий подарунок треба приймати тільки з рук надійної людини.

Що не можна дарувати жінкам

  • Погана прикмета – дарувати годинник: вважається, що такий подарунок може виявитися передвісником розлуки.
  • Жовті квіти, подаровані жінці, також подаються як звістка про швидке розставання.
  • Отриманий в подарунок ніж може "розрізати" вашу долю. Для того, щоб цього не сталося, необхідно "оплатити" подарований предмет монетою.
  • Блюдця і тарілки не можна дарувати подругам або сестрам. Разом з посудом ви можете, самі того не бажаючи, віддати свої проблеми, прикрощі та хвороби.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення